Ons blog

Professioneel Logo laten maken in india

Logo laten maken in India

Logo’s, misschien wel het belangrijkste onderdeel van het hele bedrijf. Het logo is het eerste wat de klant te zien krijgt. Dit is dan ook de reden dat men er altijd voor moet zorgen dat het logo professioneel is en dat het aansluit bij de stijl van het bedrijf. Nu is het voor veel kleine bedrijven niet zo eenvoudig om een logo te laten maken. Het kost vaak een hele hoop geld wanneer je een professionele vormgever uit Nederland inschakelt, dit kapitaal heb je niet altijd. Gelukkig is er een alternatief, dit is om een logo te laten maken in India. Dit is precies waar wij je vandaag wat meer over zullen laten zien!

Een wereld vol met freelancers

In Nederland zijn de tarieven voor de freelancers die zich bezig houden met vormgeving heel erg duur in verhouding tot andere landen. Dit is logisch natuurlijk, het leven in Nederland is nu eenmaal duurder dan in andere landen. Dit schept wel gelijk een hoop mogelijkheden, door op zoek te gaan naar freelancers uit andere landen kan je voor een veel lagere prijs een professioneel logo laten maken. Hierdoor is het voor de veel kleinere bedrijven aanzienlijk makkelijker om deze investering te maken.

goedkoop logo laten maken fiverr
Wij raden fiverr aan voor het goedkoop laten maken van je logo in india. Hier zitten namelijk veel freelancers die snel en goedkoop een professioneel logo maken!

Door de globalisatie kan men op een eenvoudige manier in contact komen met andere freelancers die de klus voor jou kunnen klaren. Het verstandigste is om te zoeken op de zogeheten freelance websites. Dit zijn sites als Fiverr of Upwork. Op deze sites kan je freelancers uit alle mogelijke landen vinden. Een groot voordeel van deze sites is dat je voorzien bent van reviews. Dit maakt het echt een stuk makkelijker om te zien welke aanbieders je wel kunt inschakelen en welke je beter links kunt laten liggen. Zo kan je binnen no time de juiste partij inschakelen om een logo te laten maken in India. Veel goedkoper en vaak net zo goed.

Hoe schakel je een goede vormgever uit India in?

Goed, allemaal leuk en aardig, maar hoe schakel je dan iemand in om een logo te laten maken in India? Wij raden aan om altijd goed te bekijken wat de voorgaande klanten zijn geweest. Kijk dus naar de reviews. Geven deze een positief beeld over de verkoper weer? Zijn er voorbeelden te vinden van voorgaande projecten? Wordt deze aanbieder geprezen op de website? Goed onderzoek is echt het halve werk als het gaat om het inschakelen van een professionele partij.

Daarnaast is het belangrijk om jouw budget altijd in gedachten te houden. Ook voor een logo laten maken in India zijn er talloze mogelijkheden waar je uit kunt kiezen. De prijzen beginnen meestal bij 5 dollar, echter kunnen ze soms oplopen tot wel 100 dollar. Het hangt geheel af van het project wat je voor ogen hebt. Kwaliteit is belangrijk, echter is het niet zo dat elke dure aanbieder gelijk beter is dan een goedkoper. Combineer de reviews met de informatie over de verkoper zelf, zo kom je zelf het beste tot een conclusie over de vaardigheden van de grafisch vormgever voor jouw logo.

Gerelateerd

Professioneel logo

Professioneel logo: de kosten en het belang

Geld uitgeven aan een professioneel logo nodig is? Er zijn veel sites waar je kunt vinden van een Loghetto goedkoop en soms zelfs gratis. Waarom dan moeten we geld uitgeven aan een logo? Simpel! Het logo is ons imago dat ons vertegenwoordigt op het web en we moeten investeren. Bovendien moeten we overwegen dat nu […]

6 Tips Infographics ontwerpen

Infographics zijn in principe een visueel medium. Ze zijn een complexe samenstelling van tekst, kleuren, pictogrammen en afbeeldingen die zijn gemaakt om een ​​bericht over te brengen. Het probleem is dat niet iedereen met het ‘geschenk’ van het ontwerp wordt geboren. Ja, tools zoals Piktochart versnellen en begeleiden het proces, maar er zijn ook menselijke […]

3 reacties

  1. Hi, nu heb ik in powerpoint 40 plaatjes en 30 schema’s gemaakt voor een online training met ons logo en in onze stijl. Toch zoek ik een betaalbare manier om al die plaatjes en schema’s perfect te laten uitlijnen, de teksten hoe leesbaar te maken (vanaf het scherm), de lijnen wat vetter oranje te make. en misschien in een ander format aangezien powerpoint niet de beste print kwaliteit geeft. Deze bewerking zou hier zo 1500,- vergen en eigenlijk wil ik daar slechts 10% voor uitgeven aangezien het niet prioriteit heeft. Wat is jullie advies?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *