Ons blog

Professioneel logo

Professioneel logo: de kosten en het belang

Geld uitgeven aan een professioneel logo nodig is? Er zijn veel sites waar je kunt vinden van een Loghetto goedkoop en soms zelfs gratis. Waarom dan moeten we geld uitgeven aan een logo?

Simpel! Het logo is ons imago dat ons vertegenwoordigt op het web en we moeten investeren. Bovendien moeten we overwegen dat nu de toekomst wordt geprojecteerd op het netwerk, elk medium-hoog omzet bedrijf produceert vooral te danken aan het web. De cijfers zijn duidelijk, de reuzen blijven toenemen in de nettowinst. Wat voor soort bedrijf investeert in online advertising: zoekmachines, sociale, de markt en nog veel meer. Als we willen ons imago vers in het echte leven te houden, hetzelfde geldt voor het web, moet je om te investeren in ons merk, als je wilt altijd daar te sparen.

Een professioneel logo

De eerste stap om hun merk te laten groeien is de creatie van het professioneel logo, dat is de basis van de communicatie tussen bedrijf en klant. Je moet denken “waarom kan niet een? Gratis scaricarne” Je kunt natuurlijk je kunt, maar er zijn een paar factoren die je onvermijdelijk moet overwegen.

De eerste factor is ongetwijfeld de uniciteit. Een logo dat u gratis downloaden van het internet mag niet uniek zijn, want het is namelijk al door een andere persoon die u heeft gekozen als de ogenschijnlijk makkelijke route gedownload.

De tweede factor is het gebrek aan ervaring. Zodra u het logo te downloaden kunt u twee opties te openen: de eerste is dat het logo in vector-formaat (Bijv .jpg of .psd dat de Photoshop-indeling), zo zul je de belangrijkste beperkingen in het gebruik van het logo.

Gerelateerd

6 Tips Infographics ontwerpen

Infographics zijn in principe een visueel medium. Ze zijn een complexe samenstelling van tekst, kleuren, pictogrammen en afbeeldingen die zijn gemaakt om een ​​bericht over te brengen. Het probleem is dat niet iedereen met het ‘geschenk’ van het ontwerp wordt geboren. Ja, tools zoals Piktochart versnellen en begeleiden het proces, maar er zijn ook menselijke […]

Professioneel Logo laten maken in india

Logo laten maken in India

Logo’s, misschien wel het belangrijkste onderdeel van het hele bedrijf. Het logo is het eerste wat de klant te zien krijgt. Dit is dan ook de reden dat men er altijd voor moet zorgen dat het logo professioneel is en dat het aansluit bij de stijl van het bedrijf. Nu is het voor veel kleine […]

1 reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *